kop1

Boeken informatie

Boeken

 

 

Schrijven is een uitingsvorm; een wijze van communiceren; met elkaar delen en vooral ook  uitwisselen van kennis.
Maar het is ook een vorm om je beter te kunnen uitdrukken over wat je voelt en wat soms in een gesprek wat minder makkelijk gaat. 

Als kind schreef ik al verhaaltjes en dat breidde zich uit naar een dagboekje en gaandeweg ging ik boeken, verhalen en columns schrijven. 
 
Mijn eerste boek verscheen in 1999: 'Gewoon omdat ik van jullie houd.o 
In 2005 schreef ik het boekje: 'Mam, ik ben eerlijk geweest.
En in 2006 verscheen het boek: Onveilig gehecht of hechtingstoornis, waarvan ik initiator was.

Naast deze boeken ben ik korte verhalen blijven schrijven voor enkele redacties van bladen, websites en blogs. Sommigen onder pseudoniem, anderen onder mijn eigen naam.

Hoe meer ik in de wereld van de deskundigen raakte, hoe meer ik ook andere soorten boeken ging lezen en ook zo meer te weten kwam hoe de problematiek van onze kinderen in elkaar steekt. Het gedrag leren begrijpen, je leren verplaatsen en invoelen vanuit hun eigen denkwereld en op hun niveau, maakt dat de omgang en de begeleiding eenvoudiger wordt. 
Geleidelijk aan word ik  een autodidact en wat ik van meer ouders begrijp, groeit het aantal autodidacten die vergelijkbare gezinnen hebben.

Gelukkig willen steeds meer mensen hun ervaringen met u delen en blijven er boekjes verschijnen.
Samen met de boeken die door deskundigen geschreven zijn, onderzoeken die plaatsvinden, vormen we weer een mooi geheel.

Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie , die te maken heeft met de combinatie verstandelijke beperking en gehechtheid.

Heeft u nog tips? We horen graag van u.